ProSport: ANAD i-a ridicat suspendarea provizorie lui Mihai Donisan, depistat pozitiv cu meldonium

Depistat pozitiv luna trecută la controlul antidoping la meldonium, săritorul în înălţime Mihai Donisan, în vârstă de 27 de ani, e liber să concureze astăzi în Olanda.

211 afișări
Imaginea articolului ProSport: ANAD i-a ridicat suspendarea provizorie lui Mihai Donisan, depistat pozitiv cu meldonium

ProSport: ANAD i-a ridicat suspendarea provizorie lui Mihai Donisan, depistat pozitiv cu meldonium (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Agenţia Naţională Anti Doping (ANAD) i-a ridicat suspendarea campionului naţional, sportiv cu barem de JO, pentru că atletul a avut o concentraţie foarte mică de meldonium la testul antidoping, rezultat ce arată că medicamentul nu a fost luat recent şi că decizia finală va veni în luna septembrie când studiul Agenţiei Mondiale Anti Doping (WADA) asupra acestei substanţe se va finaliza.

Conform surselor ProSport, Donisan a avut 0,30 ug/ml şi ar fi trebuit să i se găsească după 1 martie 2016 sub 1 ug/ml pentru a i se ridica suspendarea şi pentru a fi liber să concureze.

Elevul reputatului Sorin Matei va concura miercuri, în Olanda, la Zoetermeer.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici