ProSport prezintă UEFA Champions League 3D

ProSport prezintă, luni, UEFA Champions League într-un format spectaculos 3D, informează un comunicat.

43 afișări
Imaginea articolului ProSport prezintă UEFA Champions League 3D

ProSport prezintă UEFA Champions League 3D (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

În săptămâna în care CFR Cluj şi Steaua pornesc la drum în Cupele Europene, ProSport prezintă cele mai importante momente ale românilor în Champions League în ultimii ani.

ProSport oferă luni, gratuit, ochelarii speciali pentru a vizualiza corect imaginile din fotbal în cea mai bună calitate 3D.

Cele mai frumoase faze, goluri memorabile şi rezultate de excepţie sunt doar câteva dintre surprizele pentru cititori din ediţia eveniment de luni a ProSport FULL 3D.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici