PROSPORT | Simona Halep, primul INTERVIU după meciul "carierei" cu Kerber şi înainte de marele meci din finala Australian Open: Darren crede acum că sunt în stare de orice

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de Grand Slam de la Australian Open după un meci epic cu Angelique Kerber, încheiat cu 6-3, 4-6, 9-7. A fost probabil meciul carierei pentru româncă, lucru cu care a fost de acord inclusiv Simona! Ce a spus Halep după partida cu Kerber, dar şi primele consideraţii înaintea finalei cu Wozniacki de sâmbătă, puteţi citi în interviul pe care l-a acordat azi jurnaliştilor români prezenţi la Melbourne.

1951 afișări
Imaginea articolului PROSPORT | Simona Halep, primul INTERVIU după meciul "carierei" cu Kerber şi înainte de marele meci din finala Australian Open: Darren crede acum că sunt în stare de orice

PROSPORT | Simona Halep, primul INTERVIU după meciul "carierei" cu Kerber şi înainte de marele meci din finala Australian Open: Darren crede acum că sunt în stare de orice

Cum te-ai simţit după ce ai ieşit de pe teren?
Puţin epuizată, energia jos, obosită, dar şi bucuroasă. Treburile acestea compensează puţin felul cum mă simt, mai am putere să şi zâmbesc, să merg înainte pentru încă un meci.

Ce ţi-a spus Darren Cahill după acest meci?
Darren mi-a spus că este foarte mândru de faptul că am putut să stau acolo, în trecut aş fi pierdut meciul cu siguranţă. Este foarte fericit pentru faptul că am luptat atât de mult în turneul acesta şi crede că sunt în stare de orice.

Cât de important este faptul că atunci când ţi-a fost greu, ai luat jocul în mâini, ai atacat, ai fost agresivă?
Asta am avut în cap şi asta am făcut în preseason la antrenamente respective, am vrut să încep mai agresivă anul, să schimb puţin modul de a juca. Am făcut-o, cred că îmi iese destul de bine, dar am şi obosit un pic. Sâmbătă vom vedea ce va fi.

Ţi-ai putut imagina vreodată că poţi juca un asemenea meci?
Da, am crezut mereu că sunt în stare să duc astfel de meciuri. În special după confruntarea cu Davis am prins mai multă încredere, iar astăzi când am văzut scorul că se prelungeşte, mi-am zis că am mai făcut-o o dată, că trebuie să stau liniştită, cu mintea limpede.

CITEŞTE CONTINUAREA ÎN PROSPORT

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici