PSG îşi pierde golgheterul all time. Unde pleaca Edinson Cavani liber de contract

PSG se desparte de golgheterul all time Edison Cavani. Atacantul uruguayan în vârstă de 33 de ani va pleca din postura de liber de contract de la echipa pariziană.

1004 afișări
Imaginea articolului PSG îşi pierde golgheterul all time. Unde pleaca Edinson Cavani liber de contract

PSG îşi pierde unul dintre cei mai veritabili atacanţi. Unde va pleca golgheterul all time al clubului

 

Conform SkySports, Edison Cavani va rămâne liber de contract după ce a refuzat-o pe Atletico Madrid, echipă care a dorit să-l transfere în această vară. În cele din urmă, atacantul s-a înţeles cu Inter Milano şi va semna contractul cu echipa antrenată de Antonio Conte. Cavani va câştiga mai puţin decât la Paris, şi anume 8 milioane de euro pe an, cu 4 milioane mai puţin decât la PSG.
 
În trecut, Edison Cavani a mai evoluat în Serie A, la Palermo şi Napoli, unde a fost transferat de PSG cu suma de 65 de milioane de euro. În prezent, cota de piaţă a fotbalistului din Uruguay, în vârstă de 33 ani, se află la 20 de milioane de euro. În cei 7 ani petrecuţi la PSG, Cavani a devenit golgheterul all time al clublui, reuşind să marcheze 200 de goluri. Acesta este urmat de Zlatan Ibrahimovic (156 goluri), Pauleta (109 goluri) şi Dominique Rocheteau (100 goluri) şi Mustapha Dahleb (98 goluri)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici