PSG vrea să plătească 250 de milioane de euro pentru Messi în 2016

Gruparea Paris Saint-Germain este pregătită să plătească suma de 250 de milioane de euro pentru achiziţionarea lui Lionel Messi în 2016, aflat sub contract cu FC Barcelona până în 2018, anunţă El Mundo Deportivo.

144 afișări
Imaginea articolului PSG vrea să plătească 250 de milioane de euro pentru Messi în 2016

PSG vrea să plătească 250 de milioane de euro pentru Messi în 2016 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, tranzacţia este posibilă doar din 2016 din cauza fair-play-ului financiar, parizienii fiind nevoiţi să aştepte încheierea contracului lui Zlatan Ibrahimovici.

Messi are contract cu FC Barcelona până în 2018, cu o clauză de reziliere de 250 de milioane de euro şi, conform El Mundo Deportivo, a refuzat deja mai multe oferte de la PSG.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici