Pustai: Trebuie uneori să ne recunoaştem învinşi

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, nu s-a prezentat la conferinţa de presă de la finalul partidei FC Vaslui - Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, în meci restanţă din etapa I, şi a oferit declaraţii în autocarul echipei sale.

13 afișări
Imaginea articolului Pustai: Trebuie uneori să ne recunoaştem învinşi

Pustai: Trebuie uneori să ne recunoaştem învinşi (Imagine: Mediafax Foto)

"Din păcate, astăzi am pierdut trei puncte. Felicit câştigătoarea şi îi urez succes în Liga Europei. Astăzi, chiar dacă am intrat mai greu în joc, am crezut tot timpul că vom putea egala. Din păcate, am luat două goluri din devieri nefericite. După meci, nu mai avem ce face şi trebuie uneori să ne recunoaştem învinşi", a spus Pustai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici