Radu Voina: Lecuşanu a fost operată şi în două săptămâni va fi refăcută

Antrenorul echipei naţionale de handbal feminin a României, Radu Voina, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, că jucătoarea Narcisa Lecuşanu a fost operată la pomete, luni dimineaţă, la o clinică specializată din Bucureşti, precizând că perioada de recuperare va fi de două săptămâni.

16 afișări
Imaginea articolului Radu Voina: Lecuşanu a fost operată şi în două săptămâni va fi refăcută

Radu Voina: Lecuşanu a fost operată şi în două săptămâni va fi refăcută (Imagine: Mediafax Foto)

"Diagnosticul preliminar nu s-a confirmat, nu a mai fost atât de grav. S-a vorbit de o triplă fractură în zona pometului stâng, dar a fost o fractură fragmentată cu deplasarea unui os care trebuia pus la loc. Narcisa Lecuşanu a fost operată în această dimineaţă. Totul a decurs foarte repede şi urmează să poarte o protecţie specială în următoarea perioadă. Se pare că în două săptămâni va fi refăcută", a spus Voina.

Interul formaţiei Oltchim Râmnicu Vâlcea, Narcisa Lecuşanu, a primit o lovitură în pometele stâng la finalul primei reprize a meciului dintre reprezentativele României şi Croaţiei, scor 36-33, disputat sâmbătă pentru locurile 5-6 la Campionatul European din Macedonia.

Citeşte şi:

România, locul cinci la CE din Macedonia

Naţionala României a ratat calificarea în semifinalele CE de handbal feminin

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici