Răducu: Este bine că am învins Belgia, este foarte important să câştigi primul meci

Atacantul echipei naţionale de futsal a României, Emil Răducu, a declarat, marţi seară, că victoria din meciul cu Belgia, scor 6-1, în grupa A de la Campionatul European, este extrem de importantă, mai ales că a fost obţinută împotriva gazdei competiţiei.

113 afișări
Imaginea articolului Răducu: Este bine că am învins Belgia, este foarte important să câştigi primul meci

Răducu: Este bine că am învins Belgia, este foarte important să câştigi primul meci

"A fost un meci greu, dar este bine că am câştigat. Este foarte important să câştigi primul meci, mai ales când joci contra gazdelor. Primul meci este mereu cel mai greu. Poate că experienţa noastră şi-a spus cuvântul, dar ştiam că şi ei au jucători foarte buni. Atmosfera a fost foarte bună, am avut suporteri, dar ei au avut mai mulţi şi a fost mai greu pentru noi, dar e bine că am câştigat. Este foarte important să fii primul care marchezi, apoi totul merge mai uşor", a declarat Răducu, informează uefa.com.

Selecţionerul Nelu Stancea şi-a felicitat jucătorii, dar şi fanii. "Am făcut un meci foarte bun tactic. Aş dori să mulţumesc în special susţinătorilor noştri, celor 200 de fani veniţi special din România", a spus Stancea.

Antrenorul Belgiei, Alain Dopchie, a afirmat că echipa României a fost foarte bine organizată, însă a apreciat că rezultatul este prea dur: "6-1 este un scor prea dur şi nu reflectă realitatea din teren. Totuşi, România a fost foarte bine organizată şi nouă ne-a fost greu să marcăm", a afirmat Dopchie.

Echipa naţională de futsal a României a învins, marţi, la Antwerpen, cu scorul de 6-1 (2-0), reprezentativa Belgiei, în primul meci din grupa A de la Campionatul European.

Golurile României au fost marcate de Răducu '03:23, Fl. Matei '14:38, '39:20, Lupu '22:47, Şotârcă '32:14 şi portarul Iancu '35:20, în timp ce pentru belgieni a înscris Rahou 23:33.

Cel de-al doilea meci al României în grupa A va avea loc, joi, de la ora 19.30, împotriva selecţionatei Ucrainei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici