Rapid - Oţelul Galaţi, scor 3-3

Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, scor 3-3 (2-2), meciul susţinut, miercuri, pe teren propriu, în compania formaţiei Oţelul Galaţi, în etapa a XXXI-a a Ligii I.

2 afișări

Rapidul a punctat prin autogolul luiSemeghin, din minutul 5,Nicolae Grigore, în minutul 8, şi Zicu, în minutul 81. Pentru Oţelul au înscris Labukas '36 şi E. Jula'38 (penalti), '89.

Rapid a deschis scorul în minutul 5, prin autogolul lui Dorin Semeghin. La o centrare a lui Stancu de pe partea stângă, Buga a reluat cu călcâiul, mingea l-a lovit pe Semeghin şi a intrat în poartă.

După trei minute, rapidiştii au majorat scorul prin Nicolae Grigore. La un corner de pe partea dreaptă executat de Bădoi, Mazilu a deviat şi mingea a ajuns la Grigore care a trimis-o în poartă de la 7 metri.

Gălăţenii au redus din diferenţă în minutul 36, atunci când lituanianul Tadas Labukas l-a driblat pe Maftei şi a şutat de la aproximativ 16 metri, surprinzând-l pe Apoula, ieşit puţin din poartă.

Oţelul a reuşit egalarea în minutul 38, atunci când arbitrul Tiberiu Lajos a acordat un penalti, după unfault al lui Ionuţ Radaasupra luiDaniel Stan. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Emil Jula.

Ianis Zicu a dus scorul la 3-2, pentru Rapid, în minutul 81. Mazilua şutat de la marginea careului de 16 metri, portarul Cosmin Vâtcă a prins şi a scăpat mingea, iar Zicu a profitat şi a înscris în poarta goală.

Rapid a rămas în zece jucători în minutul 86, atunci cândRomeo Stancu a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe, după un incident cu atacantul Kim-Gil Sik.

Oţelul a reuşit din nou egalarea în ultimul minut de joc, atunci când Labukas a trimis mingea cu capul spre poartă, Apoula a respins, însă numai până la Emil Jula, care a marcat de la patru metri la colţul scurt.

Rapid: 12. Apoula - 23. M. Constantin, 24. Maftei, 6. I. Rada (21. Săpunaru '55)- 9. Bădoi, 18. N. Grigore (25. R. Stancu '76), 15. C. Lazăr, 5. I. Stancu (10. E. Dică '67) - 7. Zicu, 29. Buga - 27. Mazilu. Antrenor: Răzvan Lucescu.

Oţelul Galaţi: 82. Vâtcă - 11. Gado (17. Boghiu '79), 3. Nogo, 16. Sârghi, 25. Semeghin - 28. Szekely (6. Mărginean '84), 29. Giurgiu, 14. Tănase (15. Kim-Gil Sik '51), 8. Labukas - 19. D. Stan, 27. E. Jula. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Maftei '9, R. Stancu '80, '86/ Labukas '31, D. Stan '85, Kim Gil-Sik '86.

Cartonaş roşu: R. Stancu '86

Meciul a fost arbitrat deTiberiu Lajos, ajutatla cele două linii de Nagy Miklos şiSebastian Stoianof. Rezervă a fostTeodor Crăciunescu.

Observatorii partidei au fostOctavian Goga şiGheorghe Moise.

Fostul antrenor dinamovist Ioan Andonea fost prezent la meci, el stând alături de preşedintele gălăţenilor Marius Stan. Patronul Rapidului, George Copos, a ajuns la stadion în minutul 10, la scorul de 2-0 pentru Rapid.

Meciul Rapid -Oţelul Galaţi a fost ultimul disputatderapidişti cu porţile închise,gruparea giuleşteanăfiind sancţionată cu organizarea a trei partide fără spectatori, ca urmare a incidentelor provocate de suporteri la derbiul cu Steaua, din etapa a XXIV-a a Ligii I. Sancţiunea iniţială, dictată de Comisia de Disciplină, prevedea ca Rapid să dispute trei meciuri de pe teren propriu la cel puţin 150 de kilometri distanţă, însă, după o modificare a regulamentului de către Comitetul de Urgenţă al FRF, Comisia de Apel a modificat pedeapsa, impunând clubului giuleştean să organizeze trei partide cu porţile închise. Rapid a jucat cu porţile închise meciurile cu Dinamo, scor 1-4, şi Poli Iaşi, scor 3-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici