Răzvan Lucescu a fost prezentat ca antrenor principal la FC Braşov

Tehnicianul Răzvan Lucescu a fost prezentat, joi, ca antrenor principal al echipei FC Braşov, din Liga a II-a, formaţie care va avea ca obiectiv promovarea în Liga I la finalul sezonului 2007/2008, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

Lucescu a semnat un contract pe trei sezoane. "Am venit la FC Braşov cu sufletul deschis şi mă bucur enorm să lucrez cu doi oameni cu care am colaborat excelent de fiecare dată, şi anume Ioan Neculaie şi Dinu Gheorghe.Vrem să facem treabă bună aici, şi să aducem din nou această echipă în prima ligă. Trebuie însă ca toţi cei implicaţi să înţeleagă că simpla mea venire la FC Braşov nu înseamnă automat şi promovarea. Este nevoie de enorm de multă muncă, seriozitate şi răbdare. Nu pot fi ipocrit, să spun că nu tragem la promovare, pentru că ştiu foarte clar că de asta am fost adus aici, însă nu depinde doar de mine. Personal, voi face tot ce îmi stă în putinţă, şi îmi place să cred că voi reuşi ce mi-am propus. Un lucru este clar, suntem aici trei oameni extrem de ambiţioşi şi sînt sigur că dacă ne unim forţele vom face exact ce am spus", a declarat Răzvan Lucescu.

Lucescu a spus că nu se temede temperamentullui Ioan Neculaie, recunoscut pentru exigenţa sa. "Chiar dacă uneori a părut că este un preşedinte care «mănîncă» antrenorii, nu a fost deloc aşa. Am colaborat excelent şi pot spune că Ioan Neculaie şi Dinu Gheorghe sînt doi oameni apropiaţi sufletului meu", a firmat Lucescu.

Lucescu a făcut o ultimă aluzie la Rapid, după care a zis că nu vrea să mai discute pe acest subiect. "Vreau să le mai mulţumesc încă o dată jucătorilor pentru tot ce au făcut la Rapid şi pentru seara magică de la Timişoara. Le doresc baftă din tot sufletul, aşa cum mi-au dorit şi ei mie. Nu aş fi rămas la Rapid în niciun fel de condiţii, nici chiar dacă ne calificam în Liga Campionilor. A fost o perioadă foarte frumoasă, dar acum deja am trecut într-o altă etapă, atît eu cât şi jucătorii", a precizat Lucescu.

Prezent alături de Răzvan Lucescu şi Dinu Gheorghe la conferinţa de presă, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FC Braşov, Ioan Neculaie, a spus că venirea noului antrenor la echipa sa înseamnă şi o lovitură de imagine. "Mi l-am dorit enorm pe Răzvan aici. Suntem prieteni încă de când a activat la FC Braşov ca jucător, iar relaţia noastră a evoluat într-o prietenie şi mai strânsă atunci când a fost şi antrenorul acestei echipe. Îl apreciez în primul rând pentru calitatea umană, caracterul său extraordinar, şi pentru că este cu adevărat un om de cuvânt. L-aş alege oricând, chiar şi dintre el şi Mircea Lucescu. Pe nea Mircea nu îl cunosc atât de bine aşa că prefer să rămân la Răzvan", a declarat Neculaie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici