Răzvan Lucescu: Arbitrajul la meciul cu CFR Cluj a fost parşiv

Tehnicianul echipei din Liga a II-a, FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat că arbitrajul de la meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, din sferturile de finală ale Cupei României, a fost parşiv, apreciind că nu este în regulă ceea ce se întâmplă cu arbitrii.

19 afișări
Imaginea articolului Răzvan Lucescu: Arbitrajul la meciul cu CFR Cluj a fost parşiv

Răzvan Lucescu: Arbitrajul la meciul cu CFR Cluj a fost parşiv (Sursa: Mediafax Foto)

"Eu nu vorbesc despre alte echipe, dar aş vrea să mai atrag atenţia, chiar dacă nu reproşez vehemenet acest lucru, nu este în regulă ce se întâmplă cu arbitrii. A fost un arbitraj parşiv. Nu am înţeles în unele momente tuşierul care a intervenit peste arbitru la unele faulturi la 16 metri, două la Hadnagy au fost evidente. Noi suntem încă o echipă mică, ăsta este fotbalul. Clujul, o echipă foarte experimentată, speculativă, a reuşit la singura ocazie pe care a avut-o să marcheze. În rest este un parcurs important pentru noi. Ne-am propus şi am eliminat alte două echipe importante până acum din Liga I. Am terminat la egalitate cu liderul Ligii I, nu avem decât să credem foarte tare în forţa noastră şi în ceea ce va urma. Avem o echipă frumoasă", a declarat Lucescu.

Meciul CFR Cluj - FC Braşov a fost arbitrat de o brigadă condusă de Alexandru Deaconu.

În opinia tehnicianului, valoarea Ligii I este mult sub ce a fost în ultimii doi-trei ani.

Lucescu consideră că meciul de joi avantajează echipa Steaua la derbiul cu CFR Cluj. "Erau supăraţi băieţii, unii plângeau în vestiar, dar ăsta este fotbalul, am fost naivi la o fază, plătim, mergem înainte, ieşim cu fruntea sus din această competiţie. În jurul Clujului este şi o imagine de echipă invincibilă, dă o siguranţă, cei de la Cluj o au şi îi ajută mult. Meciul de azi îi avanteajează pe cei din Ghencea, au fost 120 de minute de luptă, noi nu i-am lăsat deloc, am venit şi cu presiune după joc", a spus Lucescu.

FC Braşov a fost eliminată, joi, din sferturile Cupei României, după ce a pierdut, scor 0-1, după prelungiri, meciul cu CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici