Reacţa Melissei Satta după ce a fost acuzată că este „dependentă sexual” şi l-a distrus pe Matteo Berrettini

Melissa Satta se apără şi dă explicaţii publice despre relaţia, acum încheiată, cu tenismenul Matteo Berrettini.

19233 afișări
Imaginea articolului Reacţa Melissei Satta după ce a fost acuzată că este „dependentă sexual” şi l-a distrus pe Matteo Berrettini

Reacţa Melissei Satta după ce a fost acuzată că este „dependentă sexual” şi l-a distrus pe Matteo Berrettini

Presa din Italia a acuzat-o că „l-a stricat”, „i-a pus capăt carierei” şi „că l-a consumat” şi i-a înmuiat genunchii celui care a jucat o finală la Wimbledon, iar acum face eforturi să revină la nivelul de odinioară..

Satta a izbucnit pe Instagram, printr-o scrisoare semnată împreună cu avocatul ei, în care denunţă acele instituţii de presă că au scris despre relaţia sa, ajungând să o definească drept „dependentă de sex”.

„Trebuie să mă apăr de tribunalul inchiziţiei mass-media, fără să fi comis vreo „crimă”, scrie Satta „De data aceasta, presa (şi îmi cer scuze celor care practică profesia de jurnalist cu conştientizare, angajament şi pregătire, dacă folosesc un termen care îi reuneşte cu cei care folosesc hârtia tipărită ca un simplu exerciţiu de profit social), referitor la discutata mea „despărţire”, nu a omis să facă ştirile mai plăcute cu scopul evident de a vinde nişte exemplare pe hârtie sau de a câştiga câteva clicuri, definindu-mă drept „dependentă de sex”. Aceasta este violenţă, violenţă psihologică”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici