Real Madrid a câştigat Supercupa Spaniei

Formaţia Real Madrid a câştigat, duminică, Supercupa Spaniei, după ce a învins, cu scorul de 4-2, echipa Valencia, în manşa secundă a competiţiei.

69 afișări
Imaginea articolului Real Madrid a câştigat Supercupa Spaniei

Real Madrid a câştigat Supercupa Spaniei (Imagine: Mediafax/AFP)

În meciul tur, disputat la 17 august, Real Madrid pierduse cu scorul de 2-3, însă duminică a reuşit să se impună şi să câştige primul trofeu al sezonului 2008/2009, deşi a evoluat în inferioritate numerică încă din finalul primei reprize.

Real Madrid a rămas în 10 oameni după ce Van der Vaart a primit cartonaşul roşu, în minutul 40, şi apoi în 9, după ce Ruud van Nistelrooy a fost şi el eliminat, în minutul 74.

Pentru Real Madrid au marcat Van Nistelrooy '49 (penalti), Sergio Ramos '77, De la Red '85 şi Higuain '88, în timp ce Valencia a punctat prin Silva '33 şi Morientes '90.

Înainte de startul partidei, pe stadionul Santiago Bernabeu s-a ţinut un moment de reculegere în memoria celor 154 de persoane care au decedat în accidentul aviatic în care a fost implicat un aparat de zbor al companiei Spanair. Printre victime figurează şi mama tânărului fotbalist bulgar Martin Kozhuharova, în vârstă de 15 ani, transferat recent de Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici