Real Madrid, campioană şi la făcut bani în Liga Campionilor

Ajunsă în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor la fotbal, Real Madrid a câştigat până acum aproape 80 de milioane de euro din această competiţie şi au şansa să obţină alte zeci de milioane de euro, dacă prind fazele superioare.

193 afișări
Imaginea articolului Real Madrid, campioană şi la făcut bani în Liga Campionilor

Real Madrid, campioană şi la făcut bani în Liga Campionilor

Faza grupelor Ligii Campionilor s-a încheiat, iar patru dintre cele cinci echipe spaniole aflate în competiţie s-au calificat. Real Madrid, Barcelona, Atlético şi Real Sociedad vor fi prezente la tragerea la sorţi de luni pentru optimile de finală.

În ceea ce priveşte recompensa financiară, beneficiarul de pe primul loc este Real Madrid, scrie as.com.

Echipa lui Carlo Ancelotti a câştigat 79.892.421 milioane de euro. Aproape 42 de milioane de euro pentru palmaresul complet de victorii (16,8 milioane de euro), plus un loc în optimi (9,8 milioane de euro) şi 15,6 milioane de euro pentru participarea în faza grupelor. Real a câştigat peste 36 de milioane de euro şi datorită coeficienţilor (performanţa cumulată în ultimii zece ani). Real Madrid este liderul clasamentului la bani, aşa că primeşte maximul posibil.

Suma va creşte pe măsură ce madrilenii vor avansa în fazele eliminatorii: 10,6 milioane de euro dacă ajung în sferturile de finală, 12,5 milioane de euro dacă ajung în semifinale şi încă 15,5 milioane de euro dacă acced în finală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
real,
madrid,
fotbal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici