Real Madrid este clubul cu cele mai mari venituri din fotbal în sezonul 2022-2023

  • Real Madrid este clubul de fotbal cu cele mai mari venituri din lume, potrivit unei analize făcute de casa de audit Deloitte.
  • Galacticii au anunţat joi că sunt în fruntea listei cu 831,4 milioane de euro în raportul „Football Money League 2024”.
335 afișări
Imaginea articolului Real Madrid este clubul cu cele mai mari venituri din fotbal în sezonul 2022-2023

Sursă foto: Hepta/Mediafax Foto

Real Madrid a fost clubul de fotbal cu cele mai mari venituri din lume în sezonul 2022/23, potrivit Deloitte. Raportul anual Football Money League plasează clubul în fruntea listei cu 831,4 milioane de euro, cu 118 milioane de euro mai mult decât anul trecut. Este o cifră record, deoarece niciodată o echipă nu a mai fost în fruntea acestui clasament cu o cifră de afaceri mai mare de 800 de milioane de euro.

Deloitte subliniază că "creşterea clubului Real Madrid poate fi atribuită în mare parte performanţelor sale puternice în domeniul comerţului cu amănuntul şi creşterii prezenţei pe stadion în urma relaxării restricţiilor COVID-19."

Real Madrid este urmată de Manchester City, cu venituri de 825,9 milioane de euro, şi de Paris Saint-Germain, cu 801,8 milioane de euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici