Real Madrid rămâne lideră în La Liga, după 2-1 cu Las Palmas

Aurelien Tchouameni, jucătorul lui Real Madrid, a venit de pe bancă şi a marcat cu o lovitură de cap pe final de meci pentru a smulge sâmbătă o victorie la limită, 2-1, pe terenul celor de la Las Palmas.

80 afișări
Imaginea articolului Real Madrid rămâne lideră în La Liga, după 2-1 cu Las Palmas

Vini jr a marcat un gol

După o primă repriză lipsită de faze importante de poartă, gazdele au deschis scorul în minutul 53, când Javi Munoz a înscris din apropiere, după ce Sandro a pătruns pe dreapta şi a trimis o centrare joasă.

Real a ripostat în minutul 65 cu un şut din preajma punctului cu var, aparţinându-i lui Vinicius Jr, iar în minutul 84, înlocuitorul Tchouameni a reuşit să înscrie golul victoriei, cu o lovitură de cap de mare efect, după un corner executat de Toni Kroos.

Real conduce în clasament cu 54 de puncte după 21 de meciuri, cu două în faţa ocupantei locului doi, Girona, care va juca duminică, la Celta Vigo, al 22-lea meci de campionat al sezonului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici