Reghecampf vrea să mai antreneze în Liga I

Fostul antrenor al echipei Gloria Bistriţa, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, sâmbătă, că este dezamăgit că a fost demis de la gruparea bistriţeană, dar că ar vrea să mai antreneze în Liga 1, dacă i se va mai oferi ocazia.

20 afișări
Imaginea articolului Reghecampf vrea să mai antreneze în Liga I

Reghecampf vrea să mai antreneze în Liga I (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

"Sunt dezămăgit. Făcusem un plan pe un an de zile, dar nu s-a vrut aşa, din păcate. Nu cred că e vorba de răbdare, ci de mulţi oameni care îţi vor binele. Sunt mulţi care aşteaptă şi preşedinţii nu au puterea să aştepte. E o greşeală pe care o facem toţi, dar asta e viaţa, aşa suntem noi, românii. I-am spus lui nea' Jean că am făcut ceva pentru echipă, toată lumea spune că jucăm un fotbal bun, dar problema este că ne lipsesc rezultate. I-am spus să urmărească felul cum am luat golurile, pe nişte greşeli individuale, pe care un antrenor nu are cum să le evite. Asta e viaţa, ce să facem? Sunt foarte mulţumit că echipa face un fotbal foarte bun", a spus Reghecampf la Sport Total FM.

Reghecampf a adăugat că rămas în relaţii bune cu preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu: "Nu am nimic cu dânsul, pentru că a fost un om care m-a ajutat. A spus că a avut încredere în mine, dar nu am avut punctele pe care le-am dorit şi noi, şi cei din conducere, şi nu s-a mai putut continua".

Tehnicianul a recunoscut că a avut probleme la echipă şi mai avea nevoie de jucători pe anumite posturi, dar a menţionat că i s-a spus că asta e situaţia financiară a clubului şi să se descurce. "Gloria trece printr-o perioadă mai grea. Le mulţumesc băieţilor şi le doresc mult noroc. Sunt probleme pe care nu aş vrea să le discut, pentru că nu este fair-play. S-a format un lot, am activat nişte jucători care anul trecut nu au jucat deloc, dar în acest sezon s-a dovedit că sunt utili pentru echipă", a mai spus el.

În ce priveşte planurile de viitor, Reghecampf a declarat îşi doreşte să mai antreneze în Liga I. "Nu e un capăt de linie pentru mine. Dacă o sa mi se dea ocazia, o să continui în Liga I. Sunt dedicat meseriei. Mi-am dorit foarte mult să fac lucrurile să meargă la Gloria, însă nu s-a putut. Sunt mulţi oameni care decid lucrurile la un club, niciodată nu este unul singur. Le dau dreptate, într-un fel, pentru că lipsesc foarte multe puncte, pe care le-am avut în mână. Când nu sunt rezultate, primul care plăteşte este antrenorul", a adăugat fostul antrenor al Gloriei Bistriţa.

Gloria Bistriţa a anunţat, sâmbătă, că a renunţat la serviciile lui Laurenţiu Reghecampf din cauza rezultatelor slabe înregistrate de acesta, raporturile contractuale între cele două părţi încetând pe cale amiabilă. În locul său a fost numit antrenorul Nicolae Manea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici