Remiză albă între echipele de pe locurile de baraj. Poli Iaşi – FC Voluntari 0-0

  • Politehnica Iaşi şi FC Voluntari au remizat în primul meci de sâmbătă al etapei cu numărul 25 din Superligă.
  • Ambele echipe au acum 27 de puncte şi ocupă cele două locuri de baraj, 13 şi 14.
  • Oaspeţii sunt la al şaselea meci fără victorie în campionat.
90 afișări
Imaginea articolului Remiză albă între echipele de pe locurile de baraj. Poli Iaşi – FC Voluntari 0-0

Cele două echipa au jucat economicos, prima ocazie demnă de remarcat aparţinând ieşenilor în minutul 28, şutul lui Kabran, din unghi, nedând emoţii.

Voluntari a marcat un gol frumos, cu o lovitură de cap a lui Adam Nemec, care se afla însănîn poziţie de offside.

Partea secundă a fost chiar mai anostă, astfel că partida s-a încheiat cu o remiză albă, cele două echipe rămânând la egalitate în clasament, cu 27 de puncte, pe locurile 14 (Poli Iaşi) şi 13 (FC Voluntari).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici