Ribery are fractură la o coastă şi ratează meciul cu Borussia Dortmund

Internaţionalul francez Franck Ribery nu va putea evolua în meciul pe care Bayern Munchen îl va disputa, sâmbătă, cu Borussia Dortmund, în campionatul Germaniei, din cauza unei fracturi la o coastă, accidentare suferită la partida Franţei cu Ucraina.

106 afișări
Imaginea articolului Ribery are fractură la o coastă şi ratează meciul cu Borussia Dortmund

Franck Ribery (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Îmi pare rău, pentru că îmi doream mult să joc în acest meci mare de la Dortmund. Dar sunt sigur că echipa va reuşi şi fără mine", a declarat Ribery.

Ribery are o fractură la coasta a zecea, pe partea stângă.

Reprezentativa Franţei s-a calificat la Cupa Mondială, după ce a câştigat, cu scorul de 3-0, meciul disputat marţi, în compania selecţionatei similare a Ucrainei, în manşa retur a barajului de accederea la turneul final din Brazilia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici