Rivaldo, la sosirea în Bucureşti: Hagi e Pele de România. Era extraordinar!

Fostul mare fotbalist brazilian Rivaldo a sosit în România pentru a urmări partida Viitorul - Craiova

161 afișări
Imaginea articolului Rivaldo, la sosirea în Bucureşti: Hagi e Pele de România. Era extraordinar!

Rivaldo, la sosirea în Bucureşti: Hagi e Pele de România. Era extraordinar!

Brazilianul Rivaldo (46 de ani) a venit în România ca să-l vadă la lucru, pe viu, pe fiul său, Rivaldinho (24 de ani), acum la Viitorul. Sud-americanul, fost fotbalist la Barcelona şi AC Milan, l-a lăudat pe Gică Hagi şi l-a comparat cu Pele, iar apoi a dezvăluit ce sfat preţios i-a dat fiului său când a aflat că va merge să joace pentru echipa "Regelui".

Rivaldo va urmări meciul Viitorul - U Craiova din tribunele stadionului de la Ovidiu. Partida se joacă sâmbătă, de la 21:30, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1 Betano. Câştigătorul Balonului de Aur în 1999, brazilianul l-a sfătuit pe fiul său să asculte cu sfinţenie de Hagi.

„Încă nu am vorbit cu Hagi. O să vorbesc, poate chiar azi. Mi-a zis fiul meu că are antrenament la ora 8. Sunt bucuos că îl antrenează. Este bine să ai antrenori aşa cum e Hagi, care a fost un mare jucător. Îi spun mereu să asculte tot ce spune, pentru că a fost unul dintre cei mari. Pele de România!

Pentru mine a fost cel mai bun jucător român. E cu şapte sau opt ani mai mare decât mine, mă uitam la cum joacă şi era extraordinar”, a declarat Rivaldo la sosirea în România, pentru TelekomSport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici