Robert Lewandowski şi-a găsit maşina fără roţi

Atacantul polonez al echipei Borussia Dortmund, Robert Lewandowski, care din vară va evolua la formaţia Bayern Munchen, şi-a găsit maşina fără roţi, a anunţat, marţi, cotidianul Bild, citat de AFP.

150 afișări
Imaginea articolului Robert Lewandowski şi-a găsit maşina fără roţi

Robert Lewandowski (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vehicul 4x4 al internaţionalului polonez era parcat în faţa casei din Dortmund şi a fost găsit suspendat pe cărămizi.

Contractul lui Lewandowski cu Borussia Dortmund expiră la finalul sezonului, iar polonezul a anunţat că la vară va trece la Bayern Munchen.

Lewandowski, în vârstă de 25 de ani, se află pe locul secund în clasamentul golgheterilor, el reuşind să înscrie de 13 ori în acest sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici