Roger Federer a decis să nu participe la turneul de la Paris

Tenismanul elveţian Roger Federer, numărul unu mondial, a decis să nu participe la turneul de la Paris, ce va începe luni, preferând să se menajeze în vederea Mastersului de la Londra, informează L'Equipe.

212 afișări
Imaginea articolului Roger Federer a decis să nu participe la turneul de la Paris

Roger Federer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ar fi prea mult pentru mine", a declarat Federer referitor la turneul de la Paris, duminică, după înfrângerea din finala de la Basel, scor 4-6, 7-6 (7/5), 6-7 (3/7) cu argentinianul Juan Martin Del Potro.

Roger Federer, deţinător al titlului la Paris, vrea să se menajeze în vederea Turneului Campionilor, programat la Londra, începând din data de 5 noiembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici