Roger Federer, învins în semifinale la Hamburg de numărul 114 mondial

Tenismanul elveţian Roger Federer, numărul 5 mondial, a fost învins, sâmbătă, în semifinalele turneului de la Hamburg, dotat cu premii în valoare totală de 1.230.500 de euro, de argentinianul Federico Delbonis, locul 114 ATP, venit din calificări.

213 afișări
Imaginea articolului Roger Federer, învins în semifinale la Hamburg de numărul 114 mondial

Roger Federer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Delbonis l-a învins pe elveţian, principalul favorit al turneului, cu scorul de 7-6 (9/7), 7-6 (7/4).

Federico Delbonis îl va întâlni în ultimul act al competiţiei pe tenismanul italian Fabio Fognini, cap de serie numărul 12, care a trecut în semifinale de al treilea favorit, spaniolul Nicolas Almagro, scor 6-4, 7-6 (7/1).

Meciul de duminică va fi prima finală în circuitul ATP pentru argentinianul în vârstă de 22 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici