Roger Federer şi-a lansat propria linie de pantofi sport. Preţul la care se poate obţine ediţia limitată

  • Roger Federer şi-a lansat propria linie de pantofi sport
  • Aceştia sunt în ediţie limitată şi costă 249,99$ perechea
  • Pantofii marca Federer sunt pentru alergare
1164 afișări

Trebuie să te grăbeşti, dacă vrei să pui mâna pe o pereche de pantofi sport marca Roger Federer. Jucătorul de tenis a lansat o ediţie limitată de sneakerşi care îi poartă numele. Doar o mie de perechi vor fi disponibile pe piaţă, la preţul de 249,99 de dolari fiecare. Firma la care este acţionar şi Federer a lucrat mai bine de un an la noul model. În timpul pandemiei, vânzările de pantofi sport s-au triplat. Explicaţia este simplă: oamenii au preferat să iasă la jogging şi să renunţe la sporturile de echipă.  

ROGER FEDERER: Se numesc "The Roger Centre Court" pentru că terenul meu preferat este cel central. Sunt Seria Zero, pentru că vor urma şi alte serii. Îmi doream să fie ceva uşor. E foarte uşor, foarte confortabil. Sper că se va transforma în ceva clasic, acesta este scopul. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici