Roger Federer, victorie remarcabilă la Madrid: Primul meci jucat pe zgură după trei ani, câştigat în 52 de minute

Elveţianul Roger Federer, locul 3 ATP, l-a învins, marţi, pe francezul Richard Gasquet, locul 39 ATP, scor 6-2, 6-3, în turul al doilea al turneului de la Madrid.

627 afișări
Imaginea articolului Roger Federer, victorie remarcabilă la Madrid: Primul meci jucat pe zgură după trei ani, câştigat în 52 de minute

Roger Federer, victorie răsunătoare la Madrid: Primul meci jucat pe zgură după trei ani, câştigat în 52 de minute

Marele campion elveţian a câştigat în 23 de minute primul set jucat pe cea mai lentă suprafaţă din tenis după o absenţă de trei ani, executându-l pe francezul Richard Gasquet cu 15 lovituri câştigătoare şi un scor categoric de 6-2.

În primul set, Roger Federer a comis doar şase greşeli neforţate, cu una mai puţin decât adversarul său din Franţa.

Elveţianul a avut mai mult de muncit în manşa secundă, însă, la scorul de 3-3, a accelerat în faţa unui adversar din ce în ce mai lent în deplasare şi nu a mai cedat decât câte un punct pe game, asigurându-şi prezenţa în optimi cu o victorie 6-2, 6-3, în doar 52 de minute.

Roger Federer nu mai jucase un meci oficial pe zgură din mai 2016, de la o optime de finală cedată în faţa austriacului Dominic Thiem.

În turul trei, elveţianul va juca împotriva învingătorului partidei dintre Gael Monfils (cap de serie 15) şi Marton Fucsovics (36 ATP).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici