România a ratat calificarea la turneul final al Campionatului European de tineret

Reprezentativa de tineret a României a ratat, marţi, calificarea la turneul final al Campionatului European din Danemarca, după ce a terminat la egalitate, scor 0-0, partida susţinută, la Botoşani, în compania Angliei, în returul play-off-ului.

11 afișări
Imaginea articolului România a ratat calificarea la turneul final al Campionatului European de tineret

România a ratat calificarea la turneul final al Campionatului European de tineret (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

În tur, reprezentativa Angliei s-a impus cu scorul de 2-1. În urma acestui rezultat, echipa de tineret a Angliei s-a calificat la turneul final din 2011 ce va avea loc în Danemarca.

România: 1. Lung - 2. Râpă (13. Chiricheş '62), 5. Găman, 3. Papp, 4. Bărboianu - 8. Gardoş, 6. Bicfalvi - 10. Torje, 11. Sburlea, 7. Hora (18.Gângioveanu '77) - 9. Alexe (14. Rusescu '73). Antrenor: Emil Săndoi.

Anglia: 1. Fielding - 2. Mancienne, 5. Smalling, 6. Jones, 3. Bertrand - 4. Muamba, 8. Henderson - 7. Cleverley, 10. Sturridge (12. Lansbury '62), 11. Rose (15. Cork '82) - 9. Welbeck (18. Delfouneso '90). Antrenor: Stuart Pierce.

Cartonaşe galbene: Găman '74 / Rose '40, Mancienne '42, Sturridge '62, Cleverley '69.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Franţa, condusă la centru de Fredy Fautrel, ajutat la cele două linii de Cyril Gringore şi Nicolas Pottier, în timp ce arbitru de rezervă a fost Jean-Charles Cailleux.

La partida disputată pe stadionul Municipal din Botoşani au asistat aproximativ 7.000 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici