România eliminată de la Campionatul European de polo în apă, dar calificată la mondiale

  • Naţionala de polo în apă a României a fost învinsă vineri de reprezentativa Spaniei, cu un categoric 24-7, în sferturile de finală ale Campionatului European de polo în apă.
  • Ajunsă în primele 8 echipe în competiţia continentală, România a obţinut calificarea la mondiale, prima după 10 ani.
917 afișări
Imaginea articolului România eliminată de la Campionatul European de polo în apă, dar calificată la mondiale

Sursă foto: Facebook/Federaţia Română de Polo

Tricolorii nu au avut nici o şansă în faţa mult mai puternicei echipe iberice, care a dominat în special în faza defensivă. Poliştii români conduşi de Bogdan Rath au ajuns rareori în situaţia de a marca, făcând şi multe greşeli de posesie, speculate de avdversari, care au marcat pe contraatac în câteva rânduri.

Golgheterul meciului a fost spaniolul Granados Ortega, cu 6 reuşite, în timp ce pentru România au marcat Belenyesi 2, Tepeluş, Neamţu, Georgescu, Colodrovschi şi Vancsik.

Partida s-a încheiat cu scorul de 24-7, pe reprize 6-2, 4-2, 7-1, 7-2.

Calificarea în ultimele 8 echipe ale competţiei europene a contat şi la calificarea pentru Campionatul Mondial, unde România nu a mai participat din 2014.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici