România pierde al treilea meci la rând

  • România – Austria 0-1
  • România rămâne pe locul 3 în grupa din Nations League
  • România a pierdut toate cele 3 meciuri din octombrie
1040 afișări
Imaginea articolului România pierde al treilea meci la rând

Sursa foto: Mediafaxfoto

Octombrie negru pentru tricolori. Naţionala României a pierdut al treilea meci la rând. Nu ne-a ajutat nici terenul. Eram neînvinşi din 1966 pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, dar Hagi junior şi colegii lui au reuşit să fie primii la ceva. Primii care pierd la Ploieşti după 54 de ani.

Selecţionerul Mirel Rădoi spune că nu poate face miracole la echipa naţională într-un timp atât de scurt şi dă vina pe perioada foarte scurtă de pregătire pentru meciuri.

Rădoi, selecţioner România: Asta nu înseamnă că în momentul de faţă noi dacă am venit imediat după 3-4-5 partide putem să fim ca Barcelona, nu. Necesită timp, atâta timp cât vom fi noi aici. Dar poate exista omogenitate la echipa naţională? Când noi avem 2 antrenamente de pregătit pentru 3 meciuri? La U21, de exemplu, aveam minim 4, dacă nu 5 zile, dacă nu o săptămână pentru a pregăti un meci. Aici am avut un singur antrenament, aseară, iar pentru primele două partide un singur antrenament marţi dimineaţă.

România are o victorie, un egal şi două înfrângeri în Nations League şi pare din ce în ce mai limpede că singurul mod în care mai prindem vreun turneu final este să-l organizăm.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici