România, reprezentată de 14 sportivi la Special Olympics 2009

România va fi reprezentată de 14 sportivi la Jocurile Mondiale de iarnă Special Olympics 2009, care vor avea loc în SUA, urmând să concureze în probele de schi alpin, schi fond, mers pe zăpadă şi patinaj artisitic, informează Special Olympics România.

88 afișări
Imaginea articolului România, reprezentată de 14 sportivi la Special Olympics 2009

România, reprezentată de 14 sportivi la Special Olympics 2009 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Delegaţia completă a României va fi formată din 25 de sportivi, antrenori şi oficiali ai Fundaţiei Special Olympics Romania.

Sportivii sunt din localităţile Bucureşti, Bragadiru, Brăila, Iaşi, Piteşti şi Timişoara.

Jocurile Mondiale de Iarnă Special Olympics 2009 se vor desfăşura, în perioada 7-13 februarie, în staţiunile Boise şi Sun Valley din statul Idaho, fiind aşteptaţi să participe 3.000 de sportivi din peste 100 de ţări la discipline din şapte sporturi de iarnă, specifice Jocurilor Olimpice: schi alpin, schi fond, mers pe zăpadă, patinaj artistic, patinaj de viteză, hochei pe gheaţă şi snowboard.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici