România s-a făcut de râs cu Georgia. Ce reacţie a avut Mirel Rădoi

  • România a fost înfrântă de echipa Georgiei, scor 1-2
  • Golul echipei României l-a înscris Adrian Ivan, în minutul 78
  • Mirel Rădoi declară că nu are ce să le reproşeze tricolorilor
1644 afișări
Imaginea articolului România s-a făcut de râs cu Georgia. Ce reacţie a avut Mirel Rădoi

Mediafaxfoto: Deian Sorescu, de la nationala de fotbal a Romaniei, in timpul meciului amical contra echipei Georgiei, disputat pe stadionul Ilie Oana din Ploiesti, miercuri, 2 iunie 2021.

Echipa naţională de fotbal a României a pierdut meciul amical cu selecţionata Georgiei. Partida, desfăşurată la Ploieşti, s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru oaspeţi.

Este pentru prima data în istoria confruntărilor directe dintre cele două ţări când România este învinsă. Tricolorii, rămaşi în 10 oameni după eliminarea lui Florin Tănase, au ratat şi un penalty, prin Răzvan Marin. Mikautadze şi Aburjania au înscris pentru oaspeţi. 

În ciuda înfrângerii ruşinoase, selecţionerul Rădoi s-a arătat mulţumit de prestatia jucătorilor săi. Duminică, 6 iunie, România joacă al doilea meci amical, cu Anglia, la Middlesbrough. 

“După înfrângerea asta chiar nu am ce să le reproşez din punct de vedere al atitudinii, al determinării. Chiar şi-au dorit şi în momentul în care am rămas în 10 oameni”, a declarat selecţionerul României, Mirel Rădoi.

“Acum şitiţi că aveţi gol primit în fiecare meci, o medie de două goluri. Sunt de acord, nu neg. Dar trebuie să acceptăm realitatea. Asta e în momentul de faţă. Atât poate antrenorul din faţa voastră.”, a mai spus Rădoi. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici