România va disputa meciul cu Austria la Klagenfurt

Echipa naţională a României va disputa meciul al cincilea din grupa a 7-a de calificare la Cupa Mondială din Africa de Sud, în compania formaţiei Austriei, la 1 aprilie, la Klagenfurt, pe stadionul "Worthersee".

41 afișări
Imaginea articolului România va disputa meciul cu Austria la Klagenfurt

România va disputa meciul cu Austria la Klagenfurt (Imagine: Mediafax Foto)

Ora de disputare a partidei va fi comunicată ulterior, informează FRF.

La 28 martie, România va disputa al patrulea meci din grupa de calificare, în compania formaţiei Serbiei, pe teren propriu, pe stadionul "Farul" din Constanţa.

După trei partide disputate în grupa de calificare, România ocupă penultimul loc în clasament, cu patru puncte, înregistrând o victorie, un egal şi o înfrângere.

Primele două locuri în grupa a 7-a sunt ocupate de formaţiile cu câte patru meciuri disputate, Serbia şi Lituania, ambele cu câte nouă puncte.

Pe locul trei se situează naţionala Franţei, trei meciuri disputate, patru puncte, iar pe locul al patrulea al grupei este clasată naţională Austriei, trei partide, patru puncte.

Ultimul loc al grupei este ocupat de naţionala Insulelor Feroe cu un singur punct din patru partide.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici