Ronaldo a câştigat campionatul Paulista cu echipa Corinthians

Atacantul brazilian Ronaldo a câştigat cu echipa Corinthians campionatul regional brazilian din Sao Paulo, după ce, duminică, a remizat, scor 1-1, în faţa echipei Santos, în meciul retur al finalei.

15 afișări
Imaginea articolului Ronaldo a câştigat campionatul Paulista cu echipa Corinthians

Ronaldo a câştigat campionatul Paulista cu echipa Corinthians (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chiar dacă nu a mai reuşit să marcheze niciun gol în a doua manşă, aşa cum izbutise să o facă în meciul tur, câştigat de Corinthians cu scorul de 3-1, Ronaldo a confirmat şi în acest joc revenirea sa de formă la un an de la grava accidentare la genunchiul stâng.

În meciul de duminică, golurile au fost marcate de Kleber Ferreira '28 din penalti, pentru Santos, şi de Andre Santos '33, pentru gruparea Corinthians.

În urma acestui joc, formaţia la care evoluează Ronaldo şi-a trecut în palmares al 26-lea titlu din istorie, terminând competiţia din acest an fără înfrângere, cu un total de 13 victorii şi 10 egaluri.

Jucătorul cariocas în vârstă de 32 de ani a marcat primul său gol de la revenirea pe gazon pentru noua sa echipă în derbiul cu Palmeiras (1-1), la 8 martie.

Jucătorul brazilian şi-a rupt tendonul rotulian de la genunchiul stâng la 13 februarie 2008, când evolua la AC Milan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici