Ronaldo a revenit pe teren după un an şi 20 de zile (Video)

Fotbalistul brazilian Ronaldo a revenit pe teren, miercuri, evoluând pentru Corinthians la un an şi 20 de zile de la accidentarea suferită în perioada când era legitimat la AC Milan, informează cotidianul Marca.

13 afișări
Imaginea articolului Ronaldo a revenit pe teren după un an şi 20 de zile (Video)

Ronaldo a revenit pe teren după un an şi 20 de zile

Ronaldo a jucat 27 de minute la debutul său la Corinthians, în meciul cu Itumbiara, scor 2-0, din primul tur al Cupei Braziliei. El a intrat pe teren în minutul 67.

Fotbalistul a fost ovaţionat de public când a intrat în joc şi a fost aplaudat de fiecare dată când mingea a ajuns la el.

Potrivit Marca, Ronaldo a fost înconjurat de reprezentanţii mass-media la finalul meciului, iar un reporter l-a lovit din greşeală cu microfonul în ochi.

Ronaldo evoluase ultima dată la 13 februarie 2008, într-un meci AC Milan - Livorno, în care s-a accidentat grav la genunchiul stâng. El este legitimat la Corinthians Sao Paulo din decembrie 2008.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici