Ronaldo s-ar putea retrage din fotbal

Atacantul brazilian Ronaldo Nazario da Lima a declarat, într-un interviu publicat, miercuri, de cotidianul La Gazzeta dello Sport, că accidentările din ultima perioadă l-au făcut să se gândească şi la posibilitatea retragerii din fotbal.

19 afișări
Imaginea articolului Ronaldo s-ar putea retrage din fotbal

Ronaldo s-ar putea retrage din fotbal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu ştiu dacă voi continua să joc sau dacă mă voi retrage definitiv. Încă nu am luat o decizie", a precizat jucătorul brazilian în ziarul italian.

Ronaldo, care a fost indisponibil aproximativ zece luni din cauza unei leziuni la genunchiul stâng, a jucat câteva minute într-un meci de binefacere disputat marţi în oraşul Fez (Maroc). Atacantul brazilian a precizat că se simte foarte obosit, nu din cauza meciului demostrativ, în acare nu a evoluat decât 20 de minute, ci din pricina perioade extrem de dure de recuperare: "Sunt foarte obosit deoarece perioada de refacere a fost una extrem de dură şi picioarele sunt foarte grele".

Fostul internaţional brazilian a menţionat că încă nu s-a decis care va fi echipa la care va evolua în viitor, ci principalul său obiectiv este terminare cu bine a perioadei de recuperare după operaţia de pe 14 februarie. "Nu mă grăbesc să decid ce voi face în viitor. Mi-ar plăcea să termin cât mai reprede perioada de refacere, dar ştiţi cum merg aceste lucruri. Pot să te recuperezi mâine sau poţi aştepta încă mai multe luni", a completat fostul câştigător al Balonului de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici