S-a aflat cine e iubita lui Mbappe. Starul lui PSG are o relaţie cu Ines Rau, prima femeie transgender care a apărut pe coperta Playboy

  • După ce şi-a încheiat relaţia cu Emma Smet, atacantul lui Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, se pare că are o relaţie cu modelul Playboy, Ines Rau.
  • Ines, care a suferit o operaţie de schimbare de sex la 16 ani, are o carieră diversă de modeling şi, ca dansatoare, a cântat pentru DJ în Ibiza, Spania.
  • În ciuda rapoartelor în creştere rapidă despre relaţia lui Mbappe cu Ines, nici starul PSG şi nici Ines nu au comentat zvonurile.
11727 afișări
Imaginea articolului S-a aflat cine e iubita lui Mbappe. Starul lui PSG are o relaţie cu Ines Rau, prima femeie transgender care a apărut pe coperta Playboy

Kylian Mbappe are o relaţie de câteva luni cu celebrul fotomodel Ines Rau, după ce s-a despărţit de actriţa Emma Smet, informează publicaţia italiană Corriere dello Sports, citată de Sports Brief

Potrivit presei, Mbappe şi Rau au o relaţie amoroasă de mai multe luni, fiind văzuţi pentru prima dată împreună în timpul Festivalului de Film de la Cannes din luna mai.

Ulterior, cei doi au fost văzuţi pe un iaht petrecând timp romantic împreună, cu superstarul de la Paris Saint-Germain luându-şi iubita în braţe.

Cine este Ines Rau?

Născută în 1990 din părinţi algerieni în Paris, Franţa, Ines Rau a făcut tranziţia la vârsta de 16 ani, dar şi-a ţinut sexualitatea ascunsă până la vârsta de 24 de ani, înainte de a-şi face publică povestea.

Ines a fost, de asemenea, "Playmate of the month" a revistei Playboy pentru numărul din noiembrie, ceea ce a făcut-o să fie prima femeie transgender care apare pe copertă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici