S-a schimbat ora de start a meciului Dunărea Călăraşi - Viitorul

LPF a anunţat că ora de start a meciului Dunărea Călăraşi - Viitorul, din etapa a 14-a a Ligii 1 Betano, a fost schimbată. Cluburile au solicitat modificarea, iar partenerii media au fost de acord. Astfel, jocul va avea loc în aceeaşi zi, duminică, 4 noiembrie, dar de la ora 16:00 şi nu 14:00.

331 afișări
Imaginea articolului S-a schimbat ora de start a meciului Dunărea Călăraşi - Viitorul

S-a schimbat ora de start a meciului Dunărea Călăraşi - Viitorul

"Partenerii media ai LPF au fost de acord cu solicitarea cluburilor Dunărea Călăraşi şi FC Viitorul Constanţa pentru modificarea orei de start a partidei dintre cele două, programată în etapa a 14-a. Prin urmare, LPF a hotărât ca jocul AFC Dunărea 2005 Călăraşi - FC Viitorul Constanţa se va disputa în aceeaşi zi, duminică, 04.11.2018, cu începere de la ora 16.00, în loc de 14.00 cum a fost stabilit iniţial. Meciul va fi transmis în direct de LOOK TV / PLUS, DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT", se arată pe siteul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici