S-au stabilit semifinalele în probele de simplu de la US Open

Ultimul turneu de Mare Şlem al anului se apropie de final, iar joi s-au stabilit semifinalele la masculin şi feminin, după ce s-au disputat ultimele meciuri din sferturi.

2647 afișări
Imaginea articolului S-au stabilit semifinalele în probele de simplu de la US Open

Serena Williams a invins-o pe Simona Halep si s-a calificat in semifinalele US Open

Pe tabloul masculin erau calificaţi în semifinale sârbul Novak Djokovic, care l-a eliminat pe Jo-Wilfried Tsonga, după ce francezul a abandonat în debutul setului 3, la scorul de 2-0 la seturi pentru liderul mondial, şi Gael Monfils, care a trecut în sferturi de conaţionalul său Lucas Pouille, scor 6-4, 6-3, 6-3.

În noaptea de miercuri spre joi, s-a calificat şi japonezul Kei Nishikori, care a trecut, scor 1-6, 6-4, 4-6, 6-1, 7-5, într-un meci de patru ore, de campionul olimpic Andy Murray, care era al doilea favorit după Djokovic. Stanislas Wawrinka a ajuns de asemenea în semifinale, joi dimineaţă, după ce l-a învins, scor 7-6 (5), 4-6, 6-3, 6-2, pe argentinianul Juan-Martin Del Potro.

Semifinalele pe tabloul masculin: Novak Djokovic (Serbia, locul 1 ATP) - Gael Monfils (Franţa, locul 12 ATP), Stanislas Wawrinka (Elveţia, locul 3 ATP) - Kei Nishikori (Japonia, 7 ATP).

Pe tabloul feminin, primele semifinaliste stabilite au fost Caroline Wozniacki, care a trecut de Anastasija Sevastova, şi Angelique Kerber, care a eliminat-o pe finalista de anul trecut, Roberta Vinci.

Miercuri seară, respectiv joi dimineaţă s-au mai calificat Karolina Pliskova, care a învins-o pe croata Ana Konjuh, scor 6-2, 6-2, şi Serena Williams, care a trecut de Simona Halep în trei seturi: 6-2, 4-6, 6-3.

Semifinalele pe tabloul feminin: Serena Williams (Statele Unite ale Americii, locul 1 WTA) - Karolina Pliskova (Cehia, locul 11 WTA), Caroline Woziniacki (Danemarca, locul 74 WTA) - Angelique Kerber (Germania, locul 2 WTA).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici