Sabău: Am avut oferte de la trei echipe din ţară

Tehnicianul formaţiei Gloria, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, miercuri, că a avut oferte de a antrena de la trei echipe din campionatul intern, dar, după ce a cântărit atent, a ajuns la concluzia că nu ar fi fost bine pentru el să părăsească gruparea bistriţeană.

13 afișări
Imaginea articolului Sabău: Am avut oferte de la trei echipe din ţară

Sabău: Am avut oferte de la trei echipe din ţară (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"La Gloria, până în acest moment, pot spune că sunt un antrenor care a îndeplinit nişte obiective. Eu decid când e bine să plec şi în ce condiţii plec. Nu vreau să scrie pe carnetul meu de antrenor doar că am pregătit pe Dinamo, Rapid sau altă echipă, ci să am rezultate, nu doar o prezenţă. Când voi face acest pas, va trebui să mă gândesc foarte bine în ce condiţii voi accepta o anumită ofertă. Am avut oferte, au fost cel puţin trei echipe din ţară. Am spus nu şi am ştiut de ce nu pot accepta. Am gândit lucrurile foarte bine şi am ajuns la concluzia că nu era bine nici pentru mine, nici pentru Gloria să preiau o anumită echipă în acel moment", a spus Sabău, conform site-ului oficial al clubului.

Tehnicianul nu este deranjat de faptul că alţi antrenori din Liga I au salarii mai mari.

"Mă bucur dacă cineva poate câştiga bine, nu îl invidiez. Dacă sunt antrenori care câştigă foarte bine, bravo lor. Când eram jucător, erau mulţi fotbalişti care câştigau mai bine decât mine. Am fost mulţumit de ce am câştigat eu, nu mă interesează cât câştigă ceilalţi", a afirmat antrenorul grupării ardelene.

Citeşte şi:

Sabău s-ar întoarce oricând la Rapid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici