Şahtior şi-a asigurat al 13-lea titlu din istoria clubului, dintre care 8 sunt cucerite cu Mircea Lucescu pe bancă

  • Şahtior a câştigat al 13-lea titlu din istoria clubului.
  • Junior Morais, jucătorul echipei Şahtior, este golgheterul campionatului, cu 19 goluri marcate în 24 de meciuri.
  • Mircea Lucescu a câştigat 8 titluri pe banca clubului Şahtior.
414 afișări
Imaginea articolului Şahtior şi-a asigurat al 13-lea titlu din istoria clubului, dintre care 8 sunt cucerite cu Mircea Lucescu pe bancă

Şahtior şi-a asigurat al 13-lea titlu din istoria clubului, cu 5 etape rămase de jucat - DE PUBLICAT

Şahtior s-a încoronat campioana Ucrainei cu 5 etape rămase de jucat în play-out. În ultima rundă, Şahtior a câştigat cu Oleksandria, scor 3-2, şi s-a distanţat la 19 puncte de locul doi, ocupat de Dinamo Kiev. Este al 13-lea titlu din istorie câştigat de Şahtior, echipă cu care antrenorul Mircea Lucescu a luat 8 titluri. 

12 ani a antrenat Mircea Lucescu echipa Şahtior, perioadă în care a cucerit 22 de trofee: 8 titluri, 6 Cupe şi 7 Supercupe ale Ucrainei şi o dată Cupă UEFA (Europa League)

         

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici