Sandu: Ar fi mai linişte pentru Mircea Lucescu ca director tehnic la FRF

Preşedintele FRF Mircea Sandu a declarat, joi, că există posibilitatea ca antrenorul Mircea Lucescu, operat la Doneţk în urma unui preinfarct, să fie numit director tehnic la federaţie, un post care i-ar permite să lucreze în linişte.

13 afișări
Imaginea articolului Sandu: Ar fi mai linişte pentru Mircea Lucescu ca director tehnic la FRF

Sandu: Ar fi mai linişte pentru Mircea Lucescu ca director tehnic la FRF (Imagine: MediafaxFoto)

"Am vorbit cu Răzvan, i-am spus să meargă la Doneţk să-l încurajeze. Răzvan va sta cel puţin o zi lângă Mircea. Şi dacă îl vede pe Răzvan, Mircea e pe jumătate e refăcut. Glumind, îi spuneam lui Răzvan Lucescu că ar fi bine ca Mircea să meargă la Breaza vreo jumătate de an şi pe urmă să vină director tehnic la federaţie, că e mai linişte. Dar asta i-am zis-o într-o joacă, să îl încurajez: «Să-i spui lui taică-tu că dacă vrea, vine la federaţie director tehnic, că şi aşa avem nevoie», dar sigur că există şi această posibilitate. Mircea Lucescu ar munci mai în linişte la un moment dat", a spus Mircea Sandu la Sport.ro.

Preşedintele FRF a explicat că lui Mircea Lucescu la vârsta pe care o are i s-ar potrivi mai bine funcţia de director tehnic sau selecţioner decât cea de antrenor de club.

"Munca de selecţioner i s-ar fi potrivit mai bine decât cea de antrenor de club lui Mircea Lucescu la această vârstă, în mod cert. Pentru că activitatea la o naţională, chiar dacă este zilnică, nu este cu implicaţii pe bancă. Pe bancă sunt 15-20 de meciuri pe an, restul sunt contacte, urmăriri de jucători şi aşa mai departe. Eu nu trebuie să fiu pregătit pentru a veni Mircea Lucescu director tehnic, el trebuie să fie pregătit să vină. Dar Mircea sunt convins că va încerca şi sper să ducă la bun sfârşit proiectul de la Doneţk", a adăugat oficialul FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici