Şapte naţiuni şi-au asigurat calificarea la CM-2010

Şapte echipe, din 32 de participante, şi-au asigurat deja calificarea la Cupe Mondială din 2010, ţara organizatoare, Africa de Sud, una din Europa, una din America de Sud şi patru din Asia.

15 afișări
Imaginea articolului Şapte naţiuni şi-au asigurat calificarea la CM-2010

Şapte naţiuni şi-au asigurat calificarea la CM-2010 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Olanda este reprezentanta Europei care şi-a asigurat deja prezenţa la Cupa Mondială care va avea loc în perioada 11 iunie-11 iulie, în Africa de Sud.

Din zona Asiei, deja s-au calificat Coreea de Sud, Coreea de Nord, Australia şi Japonia.

Brazilia este cea mai recentă calificată la competiţie, după ce şi-a asigurat prezenţa în Africa de Sud în urma victoriei cu Argentina, scor 3-1, în preliminariile zonei Americii de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici