SCM Gloria Buzău – AFK Csikszereda 1-0. Rezultatele înregistrate în prima etapă din Liga 2

SCM Gloria Buzău a câştigat, duminică, meciul disputat pe teren propriu, contra lui AFK Csikszereda, scor 1-0, în prima etapă a noului sezon din Liga 2.

652 afișări
Imaginea articolului SCM Gloria Buzău – AFK Csikszereda 1-0. Rezultatele înregistrate în prima etapă din Liga 2

SCM Gloria Buzău – AFK Csikszereda 1-0, în prima etapă din Liga 2

Cele două nou-promovate şi-au dat întâlnire pe stadionul "Gloria", din Buzău, iar victoria le-a aparţinut gazdelor. Unicul gol al partidei a fost înscris de Cosmin Tucaliuc, în vârstă de 19 ani, în minutul 64.

Rezultatele înregistrate în prima etapă din Liga 2, sezonul 2019/2020:

CSM Reşiţa - "U" Cluj 2-0
Concordia Chiajna - Daco-Getica Bucureşti 1-0
Turris Turnu Măgurele - Pandurii Tg. Jiu 2-0
Viitorul Pandurii Tg. Jiu - Sportul Snagov 2-1
UTA Arad - Dunărea Călăraşi 3-0
Politehnica Timişpara - CS Mioveni 0-1
Rapid Bucureşti - Farul Constanţa 0-0
SCM Gloria Buzău - AFK Csikszereda 1-0

Duminică, de la ora 13:00, Petrolul Ploieşti joacă pe terenul lui Metaloglobus Bucureşti. Etapa se încheie marţi, cu meciul dintre FC Argeş şi Ripensia Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici