Sdrobiş îi recomandă lui Dorinel Munteanu să nu mai joace şi să să lase loc tinerilor

Managerul echipei Jiul Petroşani, Ioan Sdrobiş, a declarat, marţi, că antrenorul formaţiei FC Vaslui, Dorinel Munteanu, aflat încă în activate ca fotbalist la vârsta de 39 de ani, ar trebui să renunţe la cariera de jucător şi să lase locul tinerilor, transmite corespondetul MEDIAFAX.

3 afișări
Imaginea articolului Sdrobiş îi recomandă lui Dorinel Munteanu să nu mai joace şi să să lase loc tinerilor

Sdrobiş îi recomandă lui Dorinel Munteanu să nu mai joace şi să să lase loc tinerilor

"E o prostie să-ţi faci echipă din jucători bătrâni. De exemplu, Militaru, gata, şi-a pus ghetele în cui e antrenor secund. Cred că acelaşi lucru ar trebui să-l facă şi Dorinel Munteanu, să lase loc tinerilor", a spus Sdrobiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici