Selecţionerul Lituaniei mizează pe surpriză în meciul de sâmbătă

Selecţionerul Lituaniei, Jose Couceiro, a declarat că, spre deosebire de echipa României, naţionala sa nu este mult schimbată faţă de meciul de anul trecut, dar a precizat că mizează pe factorul surpriză în partida de sâmbătă.

13 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Lituaniei mizează pe surpriză în meciul de sâmbătă

Selecţionerul Lituaniei, Jose Couceiro (Imagine: Mediafax Foto)

"România nu numai că şi-a schimbat antrenorul, a schimbat 11 jucători din lotul anterior, ceea ce e foarte mult. Nu cunoaştem potenţialul posibililor lor titulari. Bineînţeles, le cunoaştem jucătorii, le ştim stilul, stil pe care echipa României l-a avut întotdeauna. Românii pot schimba eventual sistemul de joc. În schimb, noi nu avem schimbări majore, dar poate apărea şi factorul surpriză. Unii dintre jucători sunt puţin obosiţi după un sezon încărcat, dar românii se confruntă cu aceeaşi problemă", a spus Couceiro, citat de cotidianul Kauno Diena.

Mijlocaşul Saulius Mikoliunas a afirmat că echipa Lituaniei are forţa să câştige încă o dată în faţa României. "Mulţi dintre jucătorii lor provin din campionatul românesc. România nu mai are nimic de pierdut şi vine să-şi apere onoarea", a spus Mikoliunas pentru publicaţia Futbolas.

Fundaşul Marius Stankevicius crede că schimbarea selecţionerului este un avantaj pentru "tricolori". "Jucătorii români vor dori să-i arate noului antrenor tot ce pot. Ca la orice echipă, o schimbare de antrenor aduce noi stimuli, o altă motivaţie", a comentat Stankevicius.

Mijlocaşul Deividas Semberas a declarat că Lituania nu se teme de echipa României. "Nu mi-e teamă să spun că suntem capabili să repetăm isprava de anul trecut. Va trebui însă să luptăm din toate puterile, să fim o adevărată echipă", a precizat Semberas.

Conform presei lituaniene, până acum s-au vândut aproximativ 1.500 de bilete pentru meciul de la Marijampole.

"Atuul României - determinarea tinereţii", a titrat cotidianul Lietuvos Zinios, care menţionează: "Tânărul Lucescu vine în Lituania cu o echipă tânără. România se pregăteşte pentru viitor şi a făcut schimbări semnificative, de antrenor şi de jucători".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici