Semedo: Am ajuns la cel mai mare club, Steaua este Benfica României

Mijlocaşul Antonio Semedo a declarat că este foarte mulţumit de faptul că s-a transferat la Steaua Bucureşti, despre care a spus că este cel mai mare club din România şi pe care l-a comparat cu Benfica Lisabona, informează Record.

14 afișări
Imaginea articolului Semedo: Am ajuns la cel mai mare club, Steaua este Benfica României

Semedo: Am ajuns la cel mai mare club, Steaua este Benfica României (Imagine: Mediafax Foto)

"Am avut un debut doarte bun. Mă aşteptam ca lucrurile să meargă bine, dar această săptămână a întrecut toate aşteptările. A fost norocul începătorului", a spus Semedo.

Semedo s-a transferat de la CFR Cluj la Steaua şi a comparat această mutare cu o plecare într-o cu totul altă lume.

"Este un nou capitol al carierei mele şi este ca şi cum aş fi ajuns într-o altă lume. Am ajuns la cel mai mare club din ţară, Steaua este Benfica României. În ceea ce priveşte oraşul, totul este diferit. Clujul este un oraş mai mic, iar acum sunt în capitală, unde sunt mulţi oameni şi traficul este o nebunie..parcă m-aş fi mutat în altă ţară", a afirmat Semedo.

Jucătorul a declarat că se bucură că în sfârşit a ajuns la un club mare, care luptă pentru titluri.

"Am 29 de ani şi am semnat pentru patru ani cu Steaua. În această fază nu mă mai gândesc să revin în Portugalia, nu mai visez la propuneri de la mari cluburi portugheze. Am ajuns în sfârşit la un club mare, care luptă pentru titluri. Am stat mult timp la Estrela Amadora, am fost şase ani acolo, prea mult, după trei ani ar fi trebuit să plec în străinătate. Trebuia să fac acest salt mai devreme", a comentat Semedo.

Semedo a precizat că încă se mai gândeşte la naţionala Portugaliei.

"Continuă să fie un vis. Cu noua echipă tehnică există şanse. Dacă au fost în Rusia să-l vadă pe Danny, pot să vină şi în România", a comentat Semedo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici