VIDEO | Seniesa Estrada l-ar face invidios şi pe Mike Tyson: KO în şapte secunde!

  • Seniesa Estrada a reuşit unul dintre cele mai rapide knock out-uri din istoria boxului
  • Luptătoarea a învins-o pe Miranda Adkins în doar şapte secunde
  • Pentru Seniesa Estrada a fost a 19-a victorie a carierei
189 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Seniesa Estrada l-ar face invidios şi pe Mike Tyson: KO în şapte secunde!

Sursa FOTO: Twitter

Şi fetele ştiu să dea cu pumnul! A demonstrat-o Seniesa Estrada, care şi-a făcut KO adversara în doar şapte secunde, în gala desfăşurată în Indio, California. A fost unul dintre cele mai rapide knock out-uri din istoria boxului. Estrada a intrat foarte hotărâtă în partida cu Miranda Adkins, pe care a trimis-o la podea din câteva lovituri. La 28 de ani, Seniesa Estrada rămâne neînvinsă la categoria uşoară. Are 19 victorii, 9 dintre ele obţinute înainte de limită. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici