Sepsi Sfântu Gheorghe a învins Universitatea Craiova cu 2-0, în etapa a 6-a a Ligii 1

Partida Sepsi Sfântu Gheorghe - Universitatea Craiova a deschis miercuri etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 1 şi s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru gazed. După două victorii la primele două clasate, Universitatea Craiova se vede învinsă a doua oară.

100 afișări
Imaginea articolului Sepsi Sfântu Gheorghe a învins Universitatea Craiova cu 2-0, în etapa a 6-a a Ligii 1

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins Universitatea Craiova cu 2-0, în etapa a 6-a a Ligii 1

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a învins miercuri seara pe Universitatea Craiova, autorul primului gol al meciului fiind Bogdan Mitrea, cu o lovitură de cap, în urma unei lovituri de la colţ, în minutul 45.

Marius Constantin a fost la un pas de un nou autogol, în minutul 20, fiind salvat de intervenţia lui Pigliacelli.

Golul doi al gazdelor a fost marcat în minutele de prelungire, de către tânărul mijlocaş Claudiu Petrila, care intrase în joc în minutul 87.

Universitatea Craiova rămâne pe locul 3, cu 37 de puncte, în timp ce Sepsi acumulează 33 de puncta, cu care îşi păstrează locul 4 în clasament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici