Sergiu Homei a semnat un contract cu echipa Corona Braşov

Fundaşul Sergiu Homei (26 ani) a semnat marţi, un contract valabil pe un sezon şi jumătate cu echipa Corona Braşov.

109 afișări
Imaginea articolului Sergiu Homei a semnat un contract cu echipa Corona Braşov

Sergiu Homei (Imagine: Marius Dobrescu / Mediafax Foto)

Fotbalistul a declarat într-o conferinţă de presă că şi-a dorit foarte tare o revenire în prima ligă, penteru a-şi relansa cariera. "Sunt bucuros că am ajuns la Braşov. Este o provocare pentru mine. Mi-am dorit foarte tare o revenire în prima ligă, pentru că îmi doresc o relansare a carierei, după ce, în ultimii ani nu mi-a mers foarte bine. Vin optimist şi cu speranţe de salvare de la retrogradare. Voi face tot ce ţine de mine pentru ca această echipă să rămână în prima ligă. Atâta vreme cât matematic mai sunt şanse de salvare de la retrogradare, trebuie să credem în noi şi să facem totul pentru ca acest lucru să şi devină posibil. Nu am venit aici pentru că am auzit că la Corona se dau banii la timp, nu m-a interesat acest aspect, eu am venit să joc fotbal şi să revin în fotbalul mare. Vreau să ajung să joc mai încolo şi la o echipă de top. Tocmai din acest motiv am acceptat din prima oferta Coronei, nu am negociat nimic", a declarat Homei.

În altă ordine de idei, Corona se va afla începând de miercuri şi până în 24 ianuarie, în cantonament, la Braşov, perioadă în care vor juca şi două partide amicale cu două echipe din judeţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici