Silviu Lung Jr. este monitorizat de Juventus

Portarul formaţiei Universitatea Craiova, Silviu Lung Jr., a intrat în vederile antrenorului echipei Juventus Torino, Claudio Ranieri, care este în căutare de tinere talente, informează "La Gazzetta dello Sport".

252 afișări
Imaginea articolului Silviu Lung Jr. este monitorizat de Juventus

Silviu Lung Jr. este monitorizat de Juventus (Imagine: Mediafax Foto)

Conform sursei citate, Claudio Ranieri a fost impresionat de succesele avute prin promovarea unor jucători tineri ca Ceglie, Marchisio sau Giovinco şi doreşte să aducă alţi jucători de perspectivă la echipă.

În ceea ce priveşte portarii, antrenorul formaţiei Juventus a pus ochii pe bulgarul Mario Kirev, de 19 ani, care evolueaza la Slavia Sofia, şi pe Silviu Lung Jr.

E posibil ca portarul craiovean să fi ajuns în vederile italienilor la recomandarea lui Massimo Ferraris, antrenor care se ocupă de pregătirea portarilor de la Universitatea, iar înainte de a veni în România lucra la centrul de copii şi juniori al clubului Juventus.

Silviu Lung jr: Nimeni nu se aştepta

"Este o motivaţie în plus, e lucrul care îmi dă mai multă încredere în mine. Am jucat împotriva lui Kirev (n.r. - portar bulgar monitorizat de Juventus), în amicalul cu Bulgaria. Nu pot să spun dacă am mai multe şanse ca el. Tata a rămas foarte surprins, probabil că s-a mirat şi el. Este o onoare, un lucru extraordinar, nimeni nu se aştepta ca Juventus să fie interesată de mine, dar momentan nu aş putea pleca. Momentan, sunt doar monitorizat, cum probabil mai sunt mulţi alţii. Într-un an-doi-trei poate, nu se ştie niciodată. Am o datorie mare faţă de Universitatea, echipa la care am crescut de la şapte ani", a spus Lung jr.

Portarul echipei din Bănie a afirmat că nu vrea să ajungă la o formaţie din Bucureşti.

"Nu simt nimic pentru alte echipe, când creşti la Craiova de la şapte ani, când simţi ceva pentru această echipă, nu poţi să pleci la alta. Tata a plecat, fratele meu la fel, e treaba lor, aşa au gândit. Dar eu nu pot să fac acest lucru. Sperăm să câştigăm cât mai multe meciuri şi să avem un retur mai bun decât turul. Ar fi extraordinar să fim pe un loc cât mai sus, care să ne permită accesul în Cupa UEFA".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici