Simona Halep, despre accidentarea suferită: Piciorul meu este bine, dar nu am reînceput să joc tenis

  • Simona Halep continuă să îşi ţină informaţi fanii de pe conturile de socializare
  • În ultima postare de pe Twitter, fostul lider mondial a oferit detalii despre cum decurge recuperarea după accidentarea de suferită
341 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, despre accidentarea suferită: Piciorul meu este bine, dar nu am reînceput să joc tenis

Sursa foto: Twitter @Simona_Halep

Simona Halep a povestit într-un clip video postat pe Twitter despre cum decurge recuperarea după accidentarea suferită la picior.

În plus, jucătoarea din Constanţa a transmis un mesaj şi echipei sale şi nu a uitat să le recomande oamenilor că cea mai bună metodă de a sta departe de noul coronavirus este să rămână acasă.

„Salut tuturor, vreau să împărtăşesc cu voi noutăţile despre accidentarea mea. Piciorul meu este bine, am început deja să alerg, nu mai simt niciun fel de durere. Nu am reînceput să joc tenis, dar faptul că mă pot antrena îmi dă o stare bună. Mi-este dor de echipa mea, de jucători, îmi lipsesc turneele, mi-e dor de toată lumea. Ştiu că este o perioadă dificilă pentru toată lumea, dar dacă stăm acasă, dacă rămânem puternici şi optimişti ne va ajuta mult şi totul va fi bine. Aşa că abia aştept să călătoresc din nou, să joc din nou tenis şi abia aştept să vă văd. Toate cele bune, rămâneţi sănătoşi şi bucuraţi-vă de timpul petrecut acasă”, a spus Simona Halep.

Fostul lider mondial s-a autoizolat la domiciliu la începutul lunii martie.

Halep va rămâne deţinătoarea titlului de la Wimbledon şi în 2020, după ce turneul a fost anulat din cauza pandemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici